Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Polaroid A1000x: 10,1-inch Android-tablet gelekt voor aankondiging

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2016, 15:05 CategorieAndroid

Er is een nieuwe tablet van het merk Polaroid gelekt. De verwachting is dat de 10,1-inch Android-tablet later in 2016 zal worden gelanceerd. Mogelijk horen we meer over het apparaat tijdens de IFA in Berlijn, de eerstvolgende, grote elektronicabeurs.

Dit is de Polaroid A1000x met Marshmallow

Vandaag is er wederom informatie over een tablet gelekt voordat de fabrikant de aankondiging kon doen. Eerder zagen we ook al apparaten van onder meer Lenovo en Huawei voorbijkomen. De verwachting is dat we al die tablets tijdens de IFA-beurs in Berlijn gaan tegenkomen. De nieuwste in de lijn gelekte tablets is de Polaroid A1000x. Dit is een 10,1-inch Android-tablet die later in 2016 zal moeten worden gelanceerd. Ook dit apparaat zal waarschijnlijk niet duur zijn en geschikt worden gemaakt voor de budgetmarkt.

Naast een 10,1″-scherm met een resolutie van 1024 bij 600 pixels, zal de Polaroid A1000x-tablet onder andere worden voorzien van de quadcore Rockchip RK3126-processor. Ook zal er 1GB aan werkgeheugen aanwezig zijn, evenals 8GB aan opslagruimte. De ruimte zou uitbreidbaar moeten zijn tot 64GB, dankzij de micro-sd-kaartsleuf. De accu beschikt over 4000mAh. Ook is er ondersteuning voor wifi en bluetooth en komen redelijk basale camera’s tegen. Mogelijk wordt de tablet geleverd met een bluetooth-toetsenbord.

polaroid-a1000x-tablet-2

polaroid-a1000x-tablet-1

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.