Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Probleem met Gmail op Windows 10 Mobile opgelost

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2016, 8:56 CategorieApplicaties

Google heeft laten weten dat het probleem met Gmail op Windows 10 Mobile is opgelost. Eerder konden gebruikers geen accounts toevoegen aan de Windows 10-applicaties voor mail en contacten. Als het goed is moet alles nu wederom werken.

Gmail op Windows 10 Mobile werkt weer

Een paar weken geleden meldden enkele gebruikers van Gmail op Windows 10 Mobile dat het niet meer mogelijk was een account toe te voegen aan de Windows 10-apps voor mail en contacten. Wanneer een poging werd gedaan, kwam in beeld te staan dat er een fout was opgetreden en dat de browser niet werd ondersteund. Google meldt nu dat het probleem is opgelost.

Sorry for this problem everyone, this was not intentional and has now been fixed. If you are still having trouble adding your Google account, please let [us] know.

Vooral het stukje dat het niet met opzet gebeurd was is hier belangrijk. Hoewel de apps van Microsoft perfect werken op Android en er over het algemeen weinig problemen zijn met betrekking tot inloggen en synchronisatie, is dat met Google-producten op Windows 10 (Mobile) wel anders. Voorheen zorgde Google er namelijk voor dat hun producten niet goed op het platform van Microsoft werkte, waardoor er geen fijne gebruikerservaring ontstond en mensen dus liever niet met Windows wilde werken.

Tegenwoordig is het gelukkig anders en maakt het niet uit op welk besturingssysteem je een Gmail-account gebruikt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.