Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Product-pagina verklapt komst nieuwe Acer Iconia Talk S

Geschreven door
Geplaatst op18 augustus 2016, 16:44 CategorieAndroid

Naar verwachting zal Acer tijdens IFA 2016 ook een nieuwe tablet aankondigen. Ondanks dat dat nog niet is gebeurd, is het Notebook Italia opgevallen dat er plots een productpagina is verschenen van een gloednieuwe tablet. Het gaat om een hernieuwde versie van de Acer Iconia Talk S (A1-734). Daarbij zijn we ook gelijk wat specificaties wijzer geworden.

Acer Iconia Talk S (A1-734) in aantocht

De Iconia Talk S wordt een tablet waarin twee SIM-kaarten geplaatst kunnen worden, een optie die de naam van de tablet dus al aardig verklaart. Wat verder opvalt, is dat je met de tablet ook aan de slag kan met 4G LTE. Je kunt er dus zelf voor kiezen of je het apparaat meer als tablet wilt gebruiken of juist meer als een soort smartphone. Op de officiële website valt verder te lezen dat Microsoft Office suite voorgeïnstalleerd staat op het apparaat.

Acer Iconia Talk S

Het beeldscherm is overigens een 7 inch IPS-variant. Ook heeft Acer al informatie naar buiten gebracht wat betreft de camera. Aan de achterkant herbergt het apparaat een camera van 13 Megapixel. Of de tablet ook in Nederland verkocht gaat worden, is nog even afwachten. Op de Nederlandse website van Acer is het apparaat nog niet terug te vinden. In Italië zou hij naar verluidt ongeveer 200 euro gaan kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.