Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Promo HP Elite X3 legt nadruk op zakelijk karakter

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2016, 9:20 CategorieWindows

HP heeft wederom een video uitgebracht met in de hoofdrol de HP Elite X3. De video laat goed zien dat de phablet bedoeld is voor de zakelijke markt. Met een Elite X3 en de juiste accessoires op zak, kun je in principe overal werken – thuis, onderweg of op kantoor.

HP Elite X3 te zien in video

Fabrikant HP heeft een nieuwe video geplaatst met in de hoofdrol de HP Elite X3. Dit is een phablet met een (bijna) 6″-scherm die draait op Windows 10 en goed gebruikmaakt van het Continuum-principe. Met een simpele dock kun je de grote smartphone al omtoveren tot een handige pc waar je goed op kunt werken en met de andere beschikbare accessoires kun je het apparaat ook omtoveren tot een werkende laptop. In de onderstaande video die HP heeft vrijgegeven kun je dat allemaal goed in werking zien; deze phablet is er voor de zakelijke markt.

Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 820-processor, vergezeld door 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. De HP Elite x3 inclusief in-ear koptelefoon is per 1 september beschikbaar voor 699 euro (ex. btw); inclusief de Desk Dock voor 729 euro (ex. btw) en inclusief Desk Dock en Lap Dock voor 1199 euro (ex. btw). Het complete ecosysteem inclusief accessoires en de software solutions is later deze zomer beschikbaar. DeElite x3 richt zich op de zakelijke markt en wordt verkocht via HP Business partners.

  • Delen:
HP Elite x3
HP Elite x3
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.