Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Remix OS Marshmallow nu uit voor Nexus 9 en Pixel C

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2016, 9:50 CategorieAndroid

Mocht je een Nexus 9 of een Pixel C-tablet hebben liggen, dan kun je daar nu het Remix OS op installeren, als alternatief voor het reguliere Android. Deze nieuwe versie van het besturingssysteem is gebaseerd op Android 6.0 Marshmallow.

Download het Remix OS voor Nexus 9 en Pixel C

Jide, de maker van het Remix OS, heeft bekendgemaakt dat deze alternatieve versie voor Android nu beschikbaar is voor de Google Nexus 9 en de Google Pixel C. Dit besturingssysteem staat bekend om zijn desktopfuncties voor Android, iets waar Google ook langzaamaan aan werkt voor Android zelf. De nieuwste versie van het OS van Jide is gebaseerd op Android 6.0 Marshmallow en is via de website van de product te downloaden. Google Pixel C-eigenaars klikken daarvoor hier, terwijl Google Nexus 9-eigenaars hier kunnen klikken.

Ondanks het feit dat Jide de koppeling met de Google-diensten moest weghalen, is het besturingssysteem nog steeds erg populair. Vooral in China maken mensen er veel gebruik van en komen we het OS op meer hybrides en normale laptops tegen. Mocht je dus je Nexus 9 nog een tweede leven willen geven of vind je de features van de Pixel C wat mager, dan kun je met een gerust hart het nieuwe Remix OS uitproberen. Om de benodigde bestanden binnen te kunnen halen, die je wel een programma voor torrents te installeren op je pc.

  • Delen:
Google Pixel C
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.