Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung bevestigt lancering Galaxy Tab S3 in september

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2016, 0:40 CategorieAndroid

Samsung heeft bevestigd dat de Galaxy Tab S3 in september wordt gepresenteerd. De nieuwe tablet in de toplijn van Samsung krijgt de allerlaatste hardware, zo belooft Samsung Colombia. Die er ook een plaatje bij zet dat heel erg op de Tab S2 lijkt.

‘Onvoorstelbare’  tablet

Een grotere processor, grotere capaciteit voor het verwerken van informatie, een besturingssysteem (waarschijnlijk Android 6 of 7) dat interactiviteit mogelijk maakt en goede prestaties; Samsung Colombia gebruikt al deze termen om de nieuwe ‘onvoorstelbare’  tablet aan te prijzen. De S3 heeft volgens de website van Samsung in het Zuid-Amerikaanse land vergelijkbare kwaliteiten van zijn voorganger, maar met een aantal nog onbekende innovaties.

‘Partner’ van Note 7

De Galaxy S3 wordt op de Colombiaanse site ook genoemd in relatie tot de Galaxy Note 7, de beide apparaten zouden ‘partners’  van elkaar zijn. Hoe dat precies bedoeld is, blijft een beetje duister. Wellicht wordt de verkoop van de Galaxy Note 7 in Colombia tegelijk gestart met de presentatie van de Galaxy Tab S3.

IFA

Een precieze datum in september is niet genoemd. Eerder lekte de datum 1 september uit, als de IFA plaatsvindt in Berlijn. Tijdens deze beurs heeft Samsung tot nu toe alle voorgangers van de Galaxy Note 7 gepresenteerd, maar de Note 7 is al wereldkundig gemaakt. Wellicht gebruikt Samsung de elektronicabeurs nu om zijn nieuwste supertablet aan te kondigen.

9,7-inch scherm

Over de Tab S3 is via de Amerikaanse FCC bekend geraakt dat hij over een 9,7-inch scherm beschikt, 3GB ram en 32GB opslaggeheugen. De tablet zal waarschijnlijk op een processor uit het hogere middensegment lopen, wellicht een Snapdragon 652. Hoe dat precies uit gaat pakken, hopen we dus op de IFA te aanschouwen.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.