Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung brengt update uit voor Always-On display van Note 7

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2016, 13:06 CategorieAndroid

Samsung heeft een update uitgebracht voor de Galaxy Note 7. Hierdoor kun je nu meer doen met het Always On-display van de populaire phablet. Je kunt namelijk ook een muziekspeler op het scherm plaatsen, waardoor je je muziek ook kunt bedienen vanaf de lockscreen.

Download de update voor de Note 7

Samsung heeft vandaag een update vrijgegeven voor de Samsung Galaxy Note 7. Deze populaire phablet beschikt over een Always On-display, net zoals de Samsung Galaxy S7 Edge. Op dit scherm kun je wat informatie zien, zonder dat je daarvoor het apparaat echt hoeft aan te zetten. En dat zorgt ervoor dat de accu weer iets langer meegaat. De update van vandaag voegt een extra functie toe aan dat Always On-scherm. Wanneer je die update hebt gedownload, dan kun je ook je muziek bedienen van het vergrendelde zwart/wit-scherm.

De mediaspeler is onder de klok en boven de meest gebruikte apps geplaatst. Voor nu kun je alleen de Samsung-muziekspeler uitkiezen. Maar het Always On-display biedt ook ondersteuning aan voor third-party apps en dat betekent dat andere diensten, zoals bijvoorbeeld Spotify, een update kunnen uitbrengen die het mogelijk maakt de muziek te bedienen vanaf het Always On-scherm. Het is op moment van schrijven niet duidelijk of eigenaars van de Galaxy S7 of S7 Edge dezelfde update mogen verwachten voor hun toestellen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.