Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Cloud Together voegt verschillende opslagdiensten samen

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2016, 9:32 CategorieAndroid

Samsung is begonnen met het uitrollen van een nieuwe app, genaamd Samsung Cloud Together. Die app voegt diverse opslagdiensten samen en kan gebruikers een overzicht geven van alle foto’s die in de cloud en op het toestel staan.

Dit is Samsung Cloud Together

Samsung is begonnen met het uitrollen van Samsung Cloud Together. De naam laat weinig aan de verbeelding over en stelt gebruikers in staat clouddiensten onder één kap te plaatsen. Ook kun je hier de foto’s zien die staan opgeslagen op het toestel waar je de app op hebt geïnstalleerd. De clouddiensten die tot nu toe worden ondersteund zijn onder meer Google Drive, Microsoft OneDrive en Dropbox. De app laat ook zien hoeveel ruimte je nog per dienst hebt, waardoor je eigenlijk direct een compleet overzicht hebt van alles.

Een unieke feature van Samsung Cloud Together is de mogelijkheid een foto achter slot en grendel te zetten, waardoor alleen jij daar bij kan. Qua interface lijkt de app op Google Now, waardoor je eigenlijk binnen no-time je weg weet te vinden door de applicatie. Voordat je het apk-bestand downloadt: wees gewaarschuwd. Het is niet voor niets dat Samsung de app nog niet wijd verspreid heeft. Op sommige toestellen kan de app namelijk buggy werken, dus installeren doe je op eigen risico. Het apk-bestand is nu te downloaden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.