Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 7 ondergaat serieuze droptest

Geschreven door
Geplaatst op16 augustus 2016, 9:01 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Note 7 beschikt over Corning Gorilla Glass 5 en dat betekent dat de proef natuurlijk op de som genomen moet worden. In een video laten enkele testers zien hoe goed de Note 7 het er vanaf brengt in een serieuze droptest.

Overleeft de Samsung Galaxy Note 7 de droptest?

De Samsung Galaxy Note 7 is één van de eerste smartphones op de markt met Corning Gorilla Glass 5. En dat is best een belangrijk punt, aangezien het grootste gedeelte van de phablet is bedekt met glas. Een klein percentage van het frame bestaat uit metaal en dat is lang niet genoeg om het apparaat tegen allerlei dingen te beschermen. Aangezien Gorilla Glass 5 wordt neergezet als een type glas dat vier keer sterker is dan de concurrentie, moet de proef natuurlijk op de som genomen worden. Check de onderstaande video.

Uit tests blijkt dat Gorilla Glass 5 vier van de vijf keer een val van 1,6 meter weet te overleven, hoe grof de ondergrond ook is. Mocht je de video nu al hebben gecheckt, dan weet je dat de voorkant verrassend genoeg heel gebleven is, maar dat de achterkant niet mocht rekenen op datzelfde geluk. Zowel de achter- als de voorkant is voorzien van Corning Gorilla Glass 5, dus dat betekent dat het glas nog steeds kan breken in de praktijk. Maar de voorkant blijft dus aanvankelijk heel – laten we hopen dat iedereen diezelfde ervaring deelt.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.