Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Note 7 wordt geleverd met Gear Fit 2’

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2016, 9:25 CategorieAndroid

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan wordt de Samsung Galaxy Note 7 later dit jaar uitgebracht met een gratis Gear Fit 2-fitnesstracker. Voor nu lijkt het aanbod alleen voor de Verenigde Staten te gelden, maar je weet maar nooit in het land der geruchten.

Gratis Gear Fit 2 bij een Samsung Galaxy Note 7?

Soms krijg je nog wel eens wat wanneer je voor een specifiek toestel kiest. Tegenwoordig is dat vaak een virtual reality-bril of een video/muziekstreamingdienstabonnement, terwijl dat vroeger ook gemakkelijk een televisie kon zijn. Maar als we de geruchten mogen geloven, dan wil Samsung het dit jaar net even wat anders aanpakken met de Samsung Galaxy Note 7. Dat toestel zou namelijk met een gratis Samsung Gear Fit 2 worden geleverd. Tenminste, zoals het er nu naar uitziet geldt dat aanbod alleen in de VS.

galaxy-note-7-gear-fit-2

Het aanbod zou gelden bij T-Mobile en Sprint, maar wie weet brengt Samsung hetzelfde aanbod ook wel naar Europa. Dit zou overigens niet de enige promotieactie zijn die Samsung wil organiseren voor de Samsung Galaxy Note 7. Je zou namelijk ook kunnen gaan voor een micro-sd-kaart van 256GB. Daarnaast wordt de nieuwe Samsung Gear VR (de zwarte variant met een usb-type-c-aansluiting) ook genoemd als gratis cadeau. Vandaag vindt echter de aankondiging plaats van de Note 7 en dan weten we hopelijk alles zkeer.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.