Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Tab S wordt toch voorzien van Marshmallow’

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2016, 9:35 CategorieAndroid

Nu blijkt mogelijk toch dat de Samsung Galaxy Tab S wordt voorzien van Android 6.0 Marshmallow, terwijl dat eerder niet leek te gebeuren. De nieuwe informatie is afkomstig van een gebruikershandleiding, waarin staat dat Marshmallow toch onderweg is naar de tabletlijn.

Android 6.0 Marshmallow voor de Samsung Galaxy Tab S

Er is een hoop gedoe over het wel of niet uitbrengen van Android 6.0 Marshmallow voor de originele Samsung Galaxy Tab S. Daar waar Samsung Nederland eerder verkondigde dat de update niet zal worden uitgebracht, liet Samsung Griekenland weten dat dit wél het geval zal zijn. Het komt vaker voor dat klantenservices van bedrijven in andere landen elkaar tegenspreken, maar dat maakt de verwarring niet minder vervelend. Helemaal omdat de communicatie via Twitter verloopt en een tweet natuurlijk zo verstuurd is.

Nu is er echter een gebruikershandleiding gevonden op de website van Samsung. In die handleiding is te lezen dat de originele Samsung Galaxy Tab S toch wordt voorzien van Android 6.0 Marshmallow. Uit die handleiding blijkt verder dat het slechts een kwestie van tijd is voordat het OS van de update wordt voorzien. Maar een release window is helaas niet gegeven. Samsung zelf heeft nog niet gereageerd op de kwestie. Maar aangezien je de handleiding op de eigen website kunt vinden, gaan we ervan uit dat de update echt komt.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S 10.5
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Tab S 8.4
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.