Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung maakt geen normale Galaxy S-modellen meer’

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2016, 10:57 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan zal Samsung geen platte Galaxy S-modellen meer uitbrengen, maar alleen de Edge-variant gaan introduceren. De volgende toestellen in de Galaxy S-lijn zouden dus alleen een Edge-variant gaan krijgen.

‘Geen platte Samsung Galaxy S-modellen meer’

Sinds de Samsung Galaxy S6 presenteert Samsung de consument met twee opties voor zijn smartphonelijn: een plat toestel en een toestel met (naast vaak een groter scherm) een Edge-display. Uit recente cijfers blijkt dat het bedrijf meer van die Edge-modellen heeft verkocht en dat die modellen dus – ondanks de hogere prijs – veel populairder bleken dat de reguliere variant. Dit was al bij de S6, maar is nu dus ook bij de S7 het geval. Nu blijkt dat de fabrikant mogelijk in de toekomst geen platte modellen meer wil uitbrengen.

Samsung has considered that it would make the edge display as the identity of the Galaxy S smartphone lineup.

Dat zegt Dong-jin Koh, de man die verantwoordelijk is voor de mobiele tak van het bedrijf. Het hangt er nog wel vanaf of de fabrikant in staat is nieuwe ervaringen te realiseren voor dat gebogen scherm. Koh heeft niet direct bevestigd dat er nooit meer een plat model wordt uitgebracht, maar dat weerhoudt de geruchtenmolen er niet van nieuwe verhalen de wereld in te brengen. Maar Samsung staat dus open voor verandering en mogelijk wil het bedrijf die verandering nu testen met de Galaxy Note 7, die vorige week is aangekondigd.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.