Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung voorziet medewerkers Mammoet van Galaxy Tab Active

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2016, 10:11 CategorieAndroid

De operationele medewerkers van Mammoet, zoals kraanmachinisten, chauffeurs en riggers, werken sinds kort met de Galaxy Tab Active, een zakelijke tablet van Samsung die tegen een stootje kan. De Nederlandse specialist in zwaar transport en hijswerk neemt 454 apparaten af en installeert zijn nieuwste Mammoet Task Application (MTA) op de tablet.

Operationele Mammoet medewerkers vertrouwen op de Galaxy Tab Active voor het administratieve deel van hun werk. Via de MTA ontvangen zij hun opdracht, werken zij opdrachtgegevens bij, en laten na afronden van de opdracht de klant een handtekening plaatsen op de tablet. De WiFi en 4G verbinding van de tablet maken direct synchroniseren mogelijk waardoor de klant direct na aftekening een bevestiging van de geleverde diensten ontvangt. Ook de financiële afhandeling van de opdracht kan daardoor direct van start gaan.

Mammoet ontwikkelde een soortgelijke opdrachten applicatie zeven jaar geleden voor gebruik op Windows-apparaten. Om de functionaliteiten van de Active volledig te benutten werd de applicatie opnieuw ontwikkeld. De Samsung Galaxy Tab Active is een tablet die je ook buiten reguliere werkplekken kunt gebruiken. Met de bijgeleverde cover is het apparaat bestand tegen vallen van hoogtes tot 1,2 meter. De cover beschermt ook tegen schade door water en stof. De tablet beschikt over een quad-core 1,2 GHz processor, een 8 inch scherm en een 3,1 megapixel camera. De Ultra Power Saving-modus en verwisselbare accu garanderen 8 tot 10 uur ononderbroken gebruik. Bovendien ondersteunt de Galaxy Tab Active Samsung KNOX voor optimale beveiliging van device, applicaties, data en verbindingen.

Lees ook onze Samsung Galaxy Tab Active review.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab Active
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.