Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung waarschuwt voor beperkte beschikbaarheid Note 7

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2016, 9:30 CategorieAndroid

Samsung heeft de consument gewaarschuwd over de beperkte beschikbaarheid van de Galaxy Note 7 ten tijde van de aanstaande lancering. Het is voorlopig nog niet bekend wanneer de Note 7 wel breed beschikbaar is, aangezien het bedrijf geen timeline naar buiten heeft gebracht.

Aanvankelijk weinig modellen Galaxy Note 7 beschikbaar

Samsung heeft een waarschuwing naar buiten gebracht: de Samsung Galaxy Note 7 zal aanvankelijk beperkt beschikbaar zijn voor de consument. Omdat de vraag naar het apparaat zo ongelooflijk hoog is, heeft het bedrijf een limiet op het aantal pre-orders moeten zetten. Dat betekent dat niet iedereen in Europa direct zijn Note 7 zal ontvangen wanneer die wordt gelanceerd. Dit limiet is opgezet om ervoor te zorgen dat de phablet wel breed beschikbaar is in de winkel, waar de consument heb aantreft bij het afsluiten van een abonnement.

Dit is geen grote verrassing, aangezien Samsung eerder de lancering van het toestel al uitstelde. Hier in Nederland verschijnt het apparaat niet meer op 2 september, maar nu op 9 september – een week na de aanvankelijke releasedatum dus. Samsung heeft echter geen timeline vrijgegeven, dus we weten ook niet hoe lang de beperkte beschikbaarheid zal aanhouden, maar dat kan zomaar enkele weken duren. Mocht het je voor nu niet gelukt zijn een pre-order te plaatsen, dan kun je het nog altijd in de winkel proberen na de lancering.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.