Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Siri neemt Pokémon Go op de hak

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2016, 13:51 CategorieGaming

Apple heeft zijn spraakassistent Siri voorzien van grappige antwoorden, en ook sommige nuttige uitspraken, over het spelletje Pokémon Go. Vraag maar eens aan je iPad of iPhone wat de favoriete Pokémon is van Siri. De antwoorden zullen je verrassen.

Spraakassistent heeft er lol in

Het is een leuke afwisseling, als je een tijdje bij een Pokéstop zit te wachten tot die cirkel weer blauw wordt en je weer wat ballen kunt scoren. Apple’s spraakassistent staat erom bekend dat er naast nuttige informatie, ook allerlei grappige antwoorden in zijn verwerkt. Bekend is het antwoord wat je krijgt als je Siri vraagt om met je te trouwen. Daar wordt de spraakassistent helemaal verlegen van.

Nuttige informatie

De antwoorden op de vraag wat Siri’s favoriete Pokémon is, en of hij het spel leuk vindt, worden ook afgewisseld met nuttige informatie, maar blijkbaar niet in het Nederlands. Engelstalige gebruikers kunnen via Siri opvragen hoe de Bulbasaur evolueert, bijvoorbeeld. Maar spreek Bulbasaur of Pikachu uit tegen de Nederlandstalige Siri, en hij bakt er heel wat anders van. Dat werkt hier dus niet zo best.

De humor van Apple

Hieronder een aantal screenshots die gemaakt zijn op een iPhone, met diverse grappige antwoorden die je kunt krijgen als je Siri bevraagt over Pokémon Go.

Siri Pokemon Go 3

Siri Pokemon Go 2

Siri Pokemon Go 1

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.