Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Skype werkt in 2017 niet meer op Windows RT

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2016, 9:47 CategorieApplicaties

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de apps van Skype in 2017 niet meer zullen werken op Windows Phone- en Windows RT-apparaten. Heb je dus nog een apparaat met die systemen liggen, dan zul je de chat- en beldienst daar straks dus niet meer op kunnen gebruiken.

Skype op Windows RT en Windows Phone

Eerder maakte Microsoft al bekend dat er geen updates meer worden uitgebracht voor de Skype-app op Windows Phone 8/8.1, evenals enkele andere verouderde besturingssystemen.

By focusing our efforts on the devices and operating systems where the majority of our users are, we can concentrate our efforts on what’s most important such as call quality and new features.

Dat betekent dus dat alleen de apparaten met Windows 10 Mobile op ondersteuning voor Skype mogen rekenen.

Daar waar we het voorheen moesten doen met het nieuws dat er geen updates meer na oktober 2016 zouden verschijnen, weten we nu ook dat de apps helemaal niet meer zullen werken in 2017. Wanneer is nog niet precies bekend, maar het zal vroeg in 2017 zijn. Naast de versie voor Windows Phone, zal ook de Skype-app voor Windows RT geen updates meer ontvangen vanaf oktober en vanaf begin 2017 niet meer werken. Wil je er dus zeker van zijn dat Skype goed werkt, dan doe je er goed aan Windows 10 te installeren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.