Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Slack op Android biedt betere ondersteuning voor tablets aan

Geschreven door
Geplaatst op24 augustus 2016, 10:54 CategorieAndroid

De makers van Slack hebben een belangrijke update uitgebracht voor de Android-app. Die biedt een betere ondersteuning voor tablets aan. De nieuwe layout is met name geschikt voor Android-tablets die een groot scherm hebben, zoals de Google Nexus 9 en de Google Pixel C.

Download de update voor Slack op Android

Slack is een handige applicatie waarmee je goed in contact kunt blijven met je collega’s, vooral wanneer je niet allemaal aanwezig bent in dezelfde ruimte. De populaire app heeft vandaag een update gekregen op Android, weliswaar in bètavorm, die een betere ondersteuning voor Android-tablets met zich meebrengt. De nieuwe layout is met name geschikt voor tablets met een groot scherm, zoals de Google Nexus 9 of de Google Pixel C. Naast een chatvenster zie je nu ook standaard het menu van de app links in beeld staan.

Dit is helemaal handig wanneer je lid bent van Slack-groepen die meerdere kanalen hebben aangemaakt. Je kunt nu in één oogopslag zien welke kanalen nieuwe berichten voor je hebben, zonder dat je daarvoor een extra handeling hoeft te verrichten. Ook kunnen Android-tabletgebruikers gebruikmaken van de combinatie ctrl + k om snel van kanaal te wisselen, waardoor je nog sneller kunt lezen wat er gezegd wordt. De update is nu beschikbaar in de bèta van de app en is alleen geschikt voor Android-tablets met een groot scherm.

  • Slack
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.