Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony stuurt teaser over IFA-presentatie rond

Geschreven door
Geplaatst op20 augustus 2016, 12:38 CategorieAndroid

Sony heeft een teaser rondgestuurd over de presentaties die het Japanse bedrijf tijdens de komende IFA-beurs in Berlijn laat zien. Het gaat om veelsoortige elektronica.

Eigenlijk hebben we alleen maar een plaatje met daarop een aantal apparaten. Dat plaatje maakt echter wel duidelijk op welke terreinen Sony aankondigingen gaat doen. Op 1 september zal Sony alles uit de doeken doen.

Nieuwe Sony-tablets?

Uit de teaser kunnen we alvast afleiden dat het gaat om van alles, van smartphones tot audio-apparatuur, virtual reality, en uiteraard televisies. Op de teaser zijn geen tablets te zien. Maar die zouden wel eens kunnen komen. Het is allang tijd voor een verversing van de tabletlijn van Sony, dus wellicht grijpt het Japanse bedrijf de IFA aan om een aantal nieuwe te presenteren.

Sony Xperia XR-phablet

Sony Xperia XR

Verwacht wordt ook dat de reeds veelgelekte Sony Xperia XR-phablet (afbeeldingen hierboven) officieel wordt gepresenteerd. Dit zal een smartphone worden met een schermformaat dat ergens tussen de 5,5 en 5,7 inch zal zitten. Het wordt een telefoon met een achterkant van geborsteld metaal, een vingerafdruksensor en het typische, hoekige ontwerp van de Xperia-lijn.

Het is ook een van de eerste Sony-apparaten die met een usb type-c poort wordt uitgerust, maar in tegenstelling tot sommige andere fabrikanten is Sony niet bereid om de 3,5 millimeter oortelefooningang te laten vallen, want die is op gelekte foto’s van het toestel goed te zien.

  • Delen:
Sony Xperia XA Ultra
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.