Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specificaties van Xiaomi Mi Note 2 liggen mogelijk al op straat

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2016, 10:27 CategorieAndroid

Mogelijk liggen de specificaties van de onaangekondigde Xiaomi Mi Note 2 al op staat: het wordt een phablet met een 5,7″-scherm. Waarschijnlijk wil de fabrikant dit toestel inzetten in de strijd tegen de Samsung Galaxy Note 7.

Gerucht: dit zijn de specs van de Xiaomi Mi Note 2

Waarschijnlijk stoomt de Chinese fabrikant Xiaomi een toestel klaar om in te zetten tegen de Samsung Galaxy Note 7. Het toestel in kwestie is mogelijk de Xiaomi Mi Note 2: een phablet met een 5,7″-scherm. Onder de motorkap zou een Qualcomm Snapdragon 821 moeten zitten, samen met 6GB aan werkgeheugen. Ook krijgen consumenten 128GB aan opslagruimte, maar de kans is groot dat er ook varianten met minder ram en rom worden uitgebracht. Het scherm zou een qhd-resolutie krijgen, evenals die gebogen schermranden.

Het toestel zou verder beschikken over een Force Touch-achtige technologie en een 4000mAh-accu. De prijs zou neerkomen op 420 dollar (omgerekend 370 euro). Mocht dat het geval zijn, dan kan Xiaomi een mooi product voor een degelijke prijs in de markt zetten. De verwachting is dat we op 5 september meer zullen horen over het bestaan van de Xiaomi Mi Note 2. De fabrikant heeft zelf echter nog niets bekendgemaakt of laten weten middels een teaser, waardoor we het nieuws zullen moeten afwachten vanuit Berlijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.