Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Specs van de LG V20 nu al gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2016, 10:26 CategorieAndroid

Vlak voor de aankondiging van de LG V20, zijn de specs van de aankomende phablet al gelekt. De V20 moet in september van dit jaar verschijnen, zo heeft LG al in een eerdere reactie laten weten. Ook wordt dit het eerste toestel met Android 7.0 Nougat.

Gerucht: LG V20 krijgt een 5,5″-scherm en meer

Gisteren maakte LG al bekend dat de LG V20, een onaangekondigde phablet, in september zal verschijnen en de eerste phablet zal worden met Android 7.0 Nougat aan boord. Vandaag zijn er alweer wat specs gelekt van de aankomende smartphone, die nog niet zijn bevestigd door de fabrikant. Zo krijgt het apparaat een scherm van 5,5-inch en een schermresolutie van 1080 bij 1920 pixels. Onder de motorkap zou een Qualcomm Snapdragon 820 moeten zitten, met een quadcore-cpu en een Adreno 530-gpu aan boord.

Verder zou er 3GB of 4GB aan werkgeheugen aanwezig moeten zijn en zouden consumenten kunnen kiezen voor een versie van 32GB of 64GB aan interne opslagruimte. Ook zou die ruimte uitbreidbaar moeten zijn, met een micro-sd-kaart tot 256GB. Helaas is er nog geen melding gemaakt van een secundair scherm, zoals de LG V10 wel heeft. Wel wordt er nog gesproken over een twintig megapixel-camera, een acht megapixel-frontcamera, een accu van 4000mAh en een usb-type-c-aansluiting. Het wachten is nu op de aankondiging.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.