Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Stabiele versie SwiftKey beschikt wederom over sync-functie

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2016, 18:55 CategorieAndroid

De makers van SwiftKey hebben een update uitgebracht voor de stabiele versie van het toetsenbord, die de sync-functie wederom aanzet. Eerder werd die feature uitgezet, omdat er per ongeluk informatie bij de verkeerde gebruiker terecht kwam.

Download de update voor SwiftKey

SwiftKey heeft een update gekregen, zowel op Android als iOS. De update zorgt ervoor dat de app wederom werkt zoals die voorheen werkte. Het is namelijk vanaf nu wederom mogelijk gebruik te maken van de synchronisatiefunctie binnen de apps. Voorheen werd die functie uitgeschakeld, omdat er per ongeluk informatie werd gelekt van de ene naar de andere gebruiker – daardoor lagen enkele telefoonnummers en e-mailadressen op straat en kregen sommige mensen suggesties voor links naar websites op basis van andermans interesses.

Vorige week bracht het team achter het populaire toetsenbord ook al een update uit voor de SwiftKey Beta op Android. Die zorgde er al voor dat de sync-functie weer werkte. Net zoals toen is het nu ook zo dat de app opnieuw alle woorden en suggesties moet leren en hetzelfde geldt voor alle andere info die het toetsenbord opslaat. Verder bevat de update nog niet alles wat eerder al in de bèta werd getest, waardoor het duidelijk is dat het team achter het toetsenbord zijn prioriteiten bij de synchronisatieproblemen had liggen afgelopen dagen.

  • SwiftKey
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.