Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SwiftKey Beta op Android zet sync weer aan, voegt Nougat-emoji toe

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2016, 14:51 CategorieAndroid

Swiftkey heeft een update uitgebracht voor SwiftKey Beta op Android. De update zet onder meer de synchronisatieoptie weer aan voor iedereen. Ook kun je opnieuw beginnen met het toevoegen van telefoonnummers en e-mailadressen die door de app kunnen worden herkend en voorspeld.

Download de update voor SwiftKey Beta

Onlangs kwam in het nieuws dat het toetsenbord van SwiftKey te maken had met problemen. Mensen die gebruikmaakten van de sync-optie, kregen ineens e-mailadressen, telefoonnummers en andere veelgebruikte woorden in beeld te zien, terwijl die daar helemaal niet hoorden. Niet lang daarna werd er een update uitgebracht die het synchroniseren uitzette, waardoor mensen niet meer met elkaars informatie aan de haal konden. Nu heeft het team achter de app een update uitgebracht voor de bètaversie van het toetsenbord.

Het gaat hier om SwiftKey Beta op Android die de update heeft ontvangen. De update zorgt voor een aantal zaken. Ten eerste wordt de synchronisatiedienst wederom ingeschakeld. Daardoor kun je inloggen en SwiftKey op meerdere apparaten gebruiken, die kunnen leunen op dezelfde info die je al hebt ingevoerd. Ook kun je wederom e-mailadressen en telefoonnummers gaan invullen, zodat het suggereren van die info ook kan worden hervat. Als laatste mag je alvast de nieuwe emoji van Android 7.0 Nougat verwachten voor je toestel.

  • SwiftKey Beta
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.