Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SwiftKey rolt update uit voor synchronisatieprobleem

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2016, 9:22 CategorieAndroid

SwiftKey heeft laten weten dat het bedrijf begonnen is met het uitrollen van een update die de problemen met de synchronisatie moet gaan oplossen. Voor nu lijkt het erop dat de update alleen beschikbaar is voor Android en nog niet voor iOS.

Download de update voor SwiftKey

Vorige week kwam ineens in het nieuws dat SwiftKey last heeft van een beveiligingslek, waardoor e-mailadressen en andere gebruikersgegevens (zoals url’s van websites en andere veelgebruikte woorden) werden gedeeld met de verkeerde gebruikers. Dit heeft te maken met een probleem binnen het synchronisatiesysteem van de applicatie. Helaas heeft het bedrijf achter het toetsenbord er weinig informatie over naar buiten gebracht, maar inmiddels is er wel een fix beschikbaar, die je nu kunt downloaden op Android.

Voor nu lijkt het erop dat de update nog niet voor iOS beschikbaar is. Die versie is op 2 augustus voor het laatst geüpdatet, terwijl de Android-versie op 8 augustus nog een update heeft ontvangen. Wanneer je de update binnenhaalt (op Android of straks op iOS), dan zal het synchroniseren wederom worden ingeschakeld. Als het goed is, krijg je dan geen andere data te zijn – alleen je eigen woorden, e-mailadres en websitelinks. Het duurt nu dus niet lang meer voordat je verder kunt gaan met het uitbouwen van je persoonlijke woordenboek.

  • SwiftKey
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.