Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze tablets van Sony krijgen de update naar Android 7.0 Nougat

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2016, 18:10 CategorieAndroid

Sony heeft op zijn eigen website laten weten welke smartphones en tablets de update naar Android 7.0 Nougat gaan krijgen. Heb je recent een Sony-smartphone of -tablet gekocht, dan doe je er goed aan te checken of jouw apparaat ook in de lijst terug te vinden is.

Android 7.0 Nougat: deze apparaten van Sony krijgen de update

Sony heeft laten weten welke Android-apparaten van het bedrijf – zowel smartphones als tablets en alles ertussenin – de update zullen krijgen naar Android 7.0 Nougat. Dat doet het bedrijf via de eigen blog. Mocht je recent één van de onderstaande toestellen hebben aangeschaft, check dan snel of jouw apparaat er ook tussen staat. Hieronder hebben we de toestellen in een overzichtelijke lijst gezet.

Sony benadrukt dat het uitrollen tijd kost en dat het even duurt voordat iedereen met de bovenstaande toestellen is voorzien van de update. Helaas is niet bekend wanneer je de update naar Nougat kunt verwachten. Desondanks is het fijn om te weten dat deze toestellen in elk geval niet worden overgeslagen. Meer weten over Android 7.0 Nougat? Dan kun je terecht in ons uitgebreide achtergrondartikel.

  • Delen:
Sony Xperia XA Ultra
Android Marshmallow (6.0)
Sony Xperia Z5 Premium
Android Lollipop (5.1)
Sony Xperia Z4 Tablet
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.