Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Teaser van de LG V20 laat enkele features van de phablet in actie zien

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2016, 11:38 CategorieAndroid

LG heeft wederom een teaser geplaatst op het internet voor de LG V20, zonder het toestel officieel gepresenteerd te hebben. Het gaat hier om een korte video waarin enkele features van het toestel voorbijkomen. De video zou gemaakt zijn met de camera van de V20, aldus LG.

Check de teaser voor de LG V20

LG bereidt iedereen vast voor op het arriveren van de LG V20. Deze phablet is officieel nog niet aangekondigd, maar de fabrikant heeft al wel laten weten dat die bestaat. Ook weten we wanneer we de aankondigen mogen verwachten: begin september weten we alles over het toestel. Tot die tijd moeten we het doen met teasers. Vandaag is er een nieuwe teaser verschenen in de vorm van een video. De fabrikant geeft aan dat de video is gemaakt met de camera van de V20. Mocht dat kloppen, dan zijn de beelden in elk geval heel goed.

In de video zien we hoe LG pronkt met enkele features op de grote smartphone. Opvallend is dat veel van die features eigenschappen van Android 7.0 Nougat zijn. Maar omdat de V20 één van de eerste Androids wordt met het besturingssysteem, is het niet gek dat het bedrijf kiest voor een dergelijke marketing. Op moment van schrijven zijn er namelijk bar weinig toestellen met Nougat – alleen de (recente) Nexus-lijn kan de update voorlopig ontvangen. Check in elk geval de onderstaande video, die is geschoten in de keuken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.