Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telltale Games lanceert game op basis van tv-serie Mr. Robot

Geschreven door
Geplaatst op17 augustus 2016, 9:43 CategorieNieuws

Telltale Games heeft een game voor Android en iOS uitgebracht die is gebaseerd op de populaire televisieserie Mr. Robot. Het is geen game zoals je wellicht van de studio zou verwachten. Dit spel heeft de vorm aangenomen van een berichtendienst.

Download Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.apk (Android) of .ipa (iOS)

De Amerikaanse televisiezender USA Network heeft momenteel een populaire serie over hackers in het programma. De serie heeft een groot aantal fans voor zich gewonnen, omdat het een realistisch beeld geeft van hoe hackers werken en met welke hulpmiddelen. De serie draait om een bedrijf dat overal aanwezig is en van alles over iedereen weet. Ook heeft dat bedrijf, E[vil] Corp. genaamd, toegang tot elk deel van de digitale wereld. Telltale Games heeft op die serie een game gebaseerd, maar niet zoals je wellicht zou verwachten.

Ja, het verhaal in deze game is nog net zo belangrijk, maar de vorm is hier juist anders. Je krijgt namelijk te maken met een spel in de vorm van een berichtendienst, eentje van E[vil] Corp., en krijgt opdrachten in de vorm van berichten. Daarna dien je andere leden van je team te instrueren of op pad te sturen. Mocht je de game afsluiten, dan krijg je vanzelf notificaties binnen voor de nieuwe berichten. En ja, ook hier heb je invloed op het verloop van het verhaal. De game kost eenmalig 2,99 euro op iOS en 3,19 euro op Android.

  • Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.apk/.ipa
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.