Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

The Manga Works is de nieuwste van Kairosoft

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2016, 9:31 CategorieAndroid

De Japanse gameontwikkelaar Kairosoft heeft vandaag een nieuwe game uitgebracht voor zowel Android als iOS: The Manga Works. In deze lichthartige simulator start je een bedrijf op dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van manga (Japanse strips).

Download nu The Manga Works van Kairosoft

Het is geen geheim meer dat we hier op de redactie verzot zijn op de spellen van Kairosoft. Iedere keer wanneer er een nieuw spel uit de stallen van de Japanse ontwikkelaar verschijnt, raken we enthousiast van wat het team nu weer gemaakt heeft. En dat terwijl de opzet en de uitwerking allebei vaak zo simpel zijn. Dit nieuwe spel heet The Manga Works, die de gameplay van de ontwikkelaar eigenlijk terug naar de basis brengt. In het spel ben je een artiest die een studio opzet, met als doel de beste manga (Japanse strips) te maken.

Je betaalt eenmalig voor het spel (4,99 euro) en hebt daarna geen last van advertenties of in-app-aankopen. En hoewel je alleen begint in het spel, bouw je al snel meer werk op, waardoor je meer mensen moet aannemen. Die mensen dien je allemaal taken te geven die ze kunnen uitvoeren en dat proces herhaalt zich eigenlijk constant, terwijl je ondertussen hard werkt aan die strips. Mocht je bijvoorbeeld het idee van games maken in Game Dev Story niet leuk vinden, maar manga vind je tof? Dan is The Manga Works wellicht iets voor jou.

  • The Manga Works
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.