Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Trainers hebben last van een nare bug in Pokémon GO

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2016, 9:30 CategorieAndroid

Sommige spelers van Pokémon GO hebben gemeld dat het spel momenteel wordt geteisterd door een nare bug na het vangen van een beestje. Wanneer er een Pokémon gevangen is, dan kan het zomaar voorkomen dat er ineens een ander beest in de Pokéball zit.

Pokémon GO heeft last van een vervelende bug

Sommige spelers van Pokémon GO vullen internetfora vol met met hun geklaag over een nare bug binnen Pokémon GO. Hoewel deze bug lang niet iedereen lijkt te treffen, lijkt het probleem inmiddels wel groot genoeg te zijn om te kunnen spreken van een enkel incident. Wanneer trainers een Pokémon vangen, dan kan het zomaar zijn dat er uiteindelijk een andere Pokémon in de Pokéball zit dan aanvankelijk gedacht. Dit kan nadelige gevolgen hebben wanneer je eindelijk die Dratini vangt en er een Pidgey in blijkt te zitten.

Maar aan de andere kant kan het er ook voor zorgen dat die vervelende Rattata kan veranderen in een Charizard – en dan lijkt het ineens een sport om wederom al die Pidgey en Rattata te vangen, in de hoop dat er een zeldzame Pokémon van gemaakt wordt. Desondanks kan het enorm vervelend zijn voor spelers, die hier natuurlijk niet op zitten te wachten – zeker wanneer je geld aan de game uitgeeft. Ontwikkelaar Niantic heeft nog niet op de bug gereageerd en er is ook nog geen oplossing beschikbaar voor de getroffen trainers.

  • Pokémon Go
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.