Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook Twitter op iOS beschikt nu over de populaire feature avondmodus

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2016, 12:51 CategorieApplicaties

Twitter heeft een update uitgebracht voor de iOS-applicatie van het sociale netwerk, die een avondmodus toevoegt aan het arsenaal van de app. Daardoor zal de applicatie minder belastend zijn voor je ogen in de avond, wat een betere slaap moet opleveren.

Twitter op iOS heeft nu ook een avondmodus

Wanneer je Twitter op iPad of iPhone gebruikt, dan is het goed om te weten dat je voortaan gebruik kun maken van de avondmodus. Deze modus werd eerder al geïntroduceerd op Android en biedt gebruikers de mogelijkheid aan de kleuren binnen de app aan te passen. De felle witte tweets worden donkerder gemaakt, waardoor ze in de avond rustiger zijn voor de ogen. Uit veel onderzoeken blijkt inmiddels dat zachtere kleuren in de avond er voor kunnen zorgen dat je beter slaapt en dit sociale netwerk wil daar dus aan bijdragen.

Andere populaire applicaties, zoals Tweetbot en Twitterific, zelfs de app op de Mac, boden al eerder een avondmodus aan, dus is het goed om te zien dat de officiële app nu ook meedoet. Je bereikt de avondmodus door eenmalig op de knop (het tandwiel) voor de instellingen te tappen. Daar vind je de optie direct in het volgende menu. Wanneer je eenmalig op de avondmodus tapt, verandert de app meteen van kleur. Helaas is er momenteel nog geen functie die de avondmodus automatisch kan uit- een aanzetten.

  • Twitter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.