Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter brengt avondmodus misschien ook naar iOS

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2016, 9:53 CategorieApplicaties

Vorige maand introduceerde Twitter de avondmodus voor Android-gebruikers, terwijl iOS-bezitters het nog altijd zonder moeten doen. Maar daar komt wellicht binnenkort verandering in, aangezien de avondmodus in de bèta-app is geïntroduceerd op iOS.

Avondmodus voor Twitter

Een avondmodus binnen een app kan heel prettig zijn voor je ogen, helemaal wanneer die app in kwestie veel gebruikmaakt van witte of andere felle kleuren. Wanneer de kleuren donkerder of roder van aard zijn, dan is dat in de avond een stuk rustiger voor je ogen, waardoor je beter in slaap kunt komen. Vorige maand introduceerde Twitter een dergelijke modus voor zijn Android-applicatie, terwijl iOS-bezitters het nog altijd zonder moeten doen. Maar daar komt wellicht binnenkort verandering in, als we de bèta-app mogen geloven.

De avondmodus is namelijk de in de iOS bèta-applicatie geïntroduceerd. Je vindt de optie in de instellingen van de Twitter-app, waar je met een toggle de feature kunt activeren. De avondmodus binnen de Twitter-app op iOS lijkt sprekend op die van de Android-versie. Ook hier is er nog geen automatische modus aanwezig – je zult de feature dus steeds handmatig moeten aanzetten en uitschakelen. Helaas is het op moment van schrijven nog niet bekend wanneer de avondmodus voor Twitter op iOS wordt gelanceerd voor iedereen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.