Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter Moments straks voor iedereen beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op10 augustus 2016, 9:03 CategorieAndroid

Twitter Moments is een extra dienst binnen het sociale netwerk, die enkele tweets met hetzelfde onderwerp verpakt in een handige serie tweets. Die functie is momenteel nog niet voor iedereen beschikbaar, maar daar komt later verandering in.

Twitter Moments komt naar iedereen

Heb je een blauwe bliksemschicht in het menu van je Twitter-profiel staan, dan ben je al bekend met Twitter Moments: een extra dienst binnen het sociale netwerk die een aantal tweets met hetzelfde onderwerp verpakt in een serie tweets. Zodoende kun je een nieuwsontwikkeling of dagverslag op de voet volgen, zonder dat je daar zelf moeite voor hoeft te doen. Het lijkt heel erg op de ‘story’-functie van zowel Snapchat als Instagram. Momenteel kunnen gebruikers die verhalen niet zelf vormgeven.

Ook is het zo dat lang niet iedereen toegang heeft tot Twitter Moments, waardoor de dienst buiten Amerika eigenlijk niet vaak gebruikt wordt. Maar nu heeft Twitter laten weten dat Moments wordt opengesteld voor meer mensen, waaronder ‘influencers, partners en merken’. Uiteindelijk komt iedereen aan de beurt in de komende maanden. Er is nog niets specifiek over Nederland gemeld en we weten dus ook nog niet wanneer we de feature mogen verwachten. Hopelijk kondigt Twitter wel snel een releasedatum aan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.