Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter op iOS ondersteunt nu toetsenbordsnelkoppelingen

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2016, 10:45 CategorieApplicaties

Twitter heeft bekendgemaakt dat er een update beschikbaar is voor de iOS-versie van de app, die support voor toetsenbordsnelkoppelingen heeft toegevoegd. Daardoor kun je nu sneller tweets opstellen of van tab binnen de app wisselen.

Twitter op iOS ondersteunt nu toetsenbordsnelkoppelingen

Twitter heeft een update voor iOS uitgebracht. Deze update brengt een handige feature met zich mee, namelijk de ondersteuning voor toetsenbordsnelkoppelingen voor de iPad. Mocht je een bluetooth-toetsenbord of Smart Keyboard aan je iPad (Pro) gekoppeld hebben, dan kun je nu dus sneller tweets opstellen of van tab wisselen. Wanneer je een toetsenbord aan je iPad hebt gekoppeld, de Twitter-app opent en op de Command-toets drukt, dan zul je precies zien welke snelkoppelingen er nu beschikbaar zijn.

Maar die melding laat niet alle shortcuts zien. Probeer de onderstaande combinaties maar eens uit.

  • CMD + N: nieuwe tweet opstellen
  • CMD + W: nieuwe tweet afsluiten
  • CMD + 1, 2, 3, 4, 5: hiermee wisselen je heel snel van tabs
  • CMD + [ of ]: wisselen van volgende of vorige view

Let wel even op, want je dient hiervoor tenminste iOS 9 of hoger te hebben geïnstalleerd op je iPad. De releasenotes maken echter geen melding van deze aanpassing, maar die is er dus wel degelijk. De update kan elk moment aankomen op je iPad.

  • Twitter
  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.