Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update voor Telegram brengt een hoop features met zich mee

Geschreven door
Geplaatst op4 augustus 2016, 10:26 CategorieAndroid

De populaire berichtendienst Telegram heeft vandaag een update ontvangen op Android en iOS. De update brengt een hoop features met zich mee. Zo krijg je nu direct toegang tot de meest populaire stickers binnen de app (die grote plaatjes die je naar elkaar kunt sturen).

Download de nieuwe versie van Telegram

Stickers zijn een ware business voor berichtendiensten. Daar waar de een ze verkoopt, zorgt de andere er juist weer voor dat ze ruimschoots beschikbaar zijn. Momenteel zijn ze namelijk nog een unique selling point voor gebruikers en Telegram weet dat. Daardoor zorgt de nieuwe update voor de berichtendienst ervoor dat je toegang hebt tot nóg meer stickers, in de trendingsectie. Daar vind je de meest gebruikte plaatjes van alle Telegram-gebruikers. Je hebt daarvoor natuurlijk wel versie 3.11 nodig, die nu wordt uitgerold.

Daarnaast kun je nu van tevoren checken wie er in een groep zit, voordat je besluit je aan te melden. Dat kan een hoop drama voorkomen, aangezien je dan groepen kunt weigeren waarvan je weet dat er mensen inzitten die je niet mag. Ook beschikken Telegram-gebruikers nu over een cloudopslagdienst waar plaatjes en meer in kan worden opgeslagen en krijgen gebruikers met Android 4.1 of hoger toegang tot een nieuwe camera-interface. Ook zouden de mediadownloads nu sneller binnengehaald moeten kunnen worden.

  • Telegram
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.