Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update voor Windows 10 Mobile verschijnt vandaag niet

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2016, 17:27 CategorieWindows

Vandaag had er eigenlijk een update moeten verschijnen voor Windows 10 Mobile, maar Microsoft heeft laten weten dat dat helaas niet het geval is. Helaas het het bedrijf nog geen nieuwe datum vrijgegeven voor de Anniversary Update.

Geen update voor Windows 10 Mobile vandaag

Het is nu een week geleden dat Microsoft de Anniversary Update voor Windows 10 voor het eerst heeft uitgerold. Ondanks het feit dat het bedrijf eerder aangaf dat de update tegelijkertijd zou verschijnen met Windows 10 Mobile, is Microsoft die laatste belofte niet nagekomen. Binnen een dag werden ook de woorden ‘die verschijnt binnen nu en enkele weken’ omgezet naar ‘die verschijnt op 9 augustus’. Maar ook dat klopt helaas niet. Een medewerker van Microsoft heeft via de Twitter het uitstel – als dat het al is – bekendgemaakt.

Die medewerker is Dona Sarkar, hoofd van het Insider-programma binnen Microsoft. Helaas kon de beste dame geen concrete datum geven aan de twitteraar, waardoor ‘die verschijnt binnen enkele weken’ toch wel weer van toepassing is. Mocht je dus wachten op de update voor Windows 10 Mobile voor je smartphone, phablet of tablet, dan moet je nog even wachten. Hoe lang het allemaal duurt, is helaas nog niet bekend. Gelukkig is de update voor het besturingssysteem niet zo significant in vergelijking met de updates voor pc en tablet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.