Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update voor Windows 10 nog steeds gratis te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2016, 11:21 CategorieWindows

Mocht je de gratis update voor Windows 10 hebben gemist, dan hebben we goed nieuws: je kunt het besturingssysteem nog steeds gratis binnenhalen. Dat betekent dat je ook kunt profiteren van de Anniversary Update die morgen zal verschijnen.

Zo download je Windows 10 nog gratis

Microsoft heeft iedereen met Windows 7 of Windows 8.1 een jaar lang de mogelijkheid gegeven gratis te upgraden naar Windows 10. Mocht je de boot toch gemist hebben, dan hebben we goed nieuws: het is namelijk nog steeds mogelijk de update voor het OS gratis binnen te halen, ook al zou dat sinds 30 juli niet meer moeten lukken. Mensen die gebruikmaken van assisterende technieken binnen het OS, zoals stemmen die de teksten op het scherm voorlezen, kunnen de update nog altijd downloaden, zonder dat het hen een cent kost.

Echter, Microsoft checkt op dit moment niet of je die technieken – die bedoeld is voor blinden en slechtzienden in dit geval – ook daadwerkelijk gebruikt, waardoor in feite iedereen dus alsnog de update gratis kan binnenhalen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is te gaan naar deze pagina op de Microsoft-website, en onderaan op Nu upgraden klikken. Daarmee krijg je toegang tot de volledige versie van Windows 10, evenals de Anniversary Update die vanaf morgen wordt uitgerold. Het is niet bekend of Microsoft het aanbod terughaalt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.