Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Video toont Lightning EarPods voor iPhone 7 Plus’

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2016, 9:46 CategorieAccessoires

Er is een video opgedoken waarin we mogelijk voor het eerst kennismaken met de Lightning Earpods voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Helaas is op dit moment niet te verifiëren of deze accessoire echt of nep is, dus scharen we de video nog onder het kopje ‘gerucht’.

Zijn de Lightning Earpods voor de iPhone 7 Plus?

Over de iPhone 7 Plus is al enorm veel naar buiten gebracht. Apple heeft zelf nog niets van die informatie bevestigd of ontkracht en zal waarschijnlijk na de zomer alles over de nieuwe iPhones naar buiten brengen. Tot die tijd moeten we het doen met geruchten en andere ‘gelekte’ informatie. Eén van de meest hardnekkige geruchten betreft het verwijderen van de koptelefoonaansluiting op het nieuwe model. In plaats daarvoor zou Apple Lightning Earpods gaan uitbrengen of de iPhone leveren met een setje bluetooth Earpods (Airpods).

Nu is er echter een video opgedoken waarin we mogelijk voor het eerst kennismaken met de Lightning Earpods. Het is niet met zekerheid te stellen dat deze accessoire ook echt is, waardoor we de video voorlopig nog scharen onder het kopje ‘geruchten’. Het design van deze koptelefoon is nogal grof (in vergelijking met andere producten van Apple), waardoor de gedachte leeft dat de Lightning Earpods die hieronder in beeld worden gebracht nep zijn. Komt er dan wellicht toch een draadloze variant? Check de onderstaande video en oordeel zelf.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.