Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vijfde publieke bèta voor iOS 10 nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2016, 20:14 CategorieiPad

Mocht je onderdeel zijn van het bètaprogramma van het nieuwe iOS, zodat je iOS 10 kunt testen, dan kun je vanaf nu de vijfde versie binnenhalen. Iets minder dan een week geleden bracht Apple de vierde versie van de iOS 10-bèta uit voor publieke testers.

Vijfde publieke bèta voor iOS 10 nu te downloaden

Apple heeft op maandagavond Nederlandse tijd een nieuwe versie van de bèta van iOS 10 vrijgegeven voor zowel ontwikkelaars als publieke testers. Meestal duurt het een paar dagen voordat Apple de bèta ook vrijgeeft voor niet-ontwikkelaars, maar nu – net zoals de vorige keer – worden de versie gelijktijdig gelanceerd. Heb je interesse in de bèta? Dan kun je je via de website van Apple aanmelden voor de publieke bèta van het besturingssysteem. Let op, want er kunnen nog altijd bugs voorkomen, waardoor je systeem kan vastlopen.

Het betreft hier een kleine update, die bedoeld is voor bugfixes en prestatieverbeteringen, aangezien er nog geen nieuwe features zijn ontdekt. De vorige bètaversie was ook niet erg groot, en bracht verandering met zich mee voor de interface. Maar iOS 10 zelf zal wel een grote verbetering zijn, met een stand-alone applicatie voor je smart home, heel veel tweaks aan de user interface en nog veel meer. De verwachting is dat Apple op 7 september een persconferentie houdt en een week later de software zal gaan lanceren, wereldwijd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.