Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Volgende grote update voor Android Nougat verschijnt al snel

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2016, 9:27 CategorieAndroid

Android Nougat zal regelmatig worden voorzien van updates, laat Google weten in een blogpost op de eigen website. Aanstaande herfst moet de eerste update alweer verschijnen in een ontwikkelaarspreview, waarna de update ook snel zal worden uitgebracht voor andere Android-gebruikers.

Meer updates voor Android Nougat

Nu Android Nougat officieel gelanceerd is en wordt uitgerold naar iedereen, is het tijd om te kijken naar wat Google nog meer in de planning heeft staan. Dat heeft het bedrijf laten weten in een nieuwe blogpost op de eigen website. Daar staat beschreven dat Android voortaan wordt voorzien van een updateschema met frequente updates. De eerste update zal in de herfst verschijnen voor ontwikkelaars en enkele poetsbeurten bevatten. Ook zullen er nieuwe elementen worden geïntroduceerd, waar nu nog niets over bekend is gemaakt.

Het Android Beta Program blijft dus bestaan. Mocht je daar lid van zijn, dan kun je dus in de toekomst updates blijven ontvangen. Als we kijken naar de timing van de maintance release, zoals de update wordt genoemd, dan kan het zijn dat die samen met de nieuwe Nexus wordt gelanceerd. Eerder doken er al foto’s op van een toestel dat draaide op Android Nougat MR1 (maintance release 1). Het updateschema zorgt ervoor dat we voortaan in elk geval elk kwartaal updates mogen verwachten, naast de maandelijkse beveiligingsupdates voor het platform.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.