Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wederom twee tablets van Samsung gelekt

Geschreven door
Geplaatst op12 augustus 2016, 9:48 CategorieAndroid

Er zijn wederom twee tablets gelekt van Samsung. Mogelijk gaat het hier om twee versie van hetzelfde model, met als enige verschil de 3G/4G-verbinding. Het consumentenelektronicabedrijf heeft zelf nog niets aangekondigd over het bestaan van deze tablets.

Nog meer tablets van Samsung onderweg

Vandaag zijn er wederom twee tablets gelekt van Samsung, die de modelnummers SM-P583 en SM-P588 hebben meegekregen. De verwachting is dat beide apparaten identiek aan elkaar zullen zijn, met maar één groot verschil. Eén tablet krijgt ondersteuning voor 3G/4G met zich mee, terwijl de andere het moet doen met alleen een wifi-verbinding. Eerder lekten er ook al twee andere tablets van het bedrijf, de SM-P580 en de SM-P585. Ook daar gaat het mogelijk om hetzelfde model met identieke specs en hetzelfde verschil.

Aangezien de tablets vlak voor het begin van IFA 2016 zijn gelekt, verwachten we dat we tijdens die beurs dus enkele tablets van de Zuid-Koreaanse fabrikant zullen zien. Waarschijnlijk hebben we hier te maken met de Galaxy Tab A 10.1 2016, met een 10,1″-scherm en ondersteuning voor de S Pen. Het kan ook zijn dat de fabrikant werkt aan vier verschillende versies van de tablet, die bedoeld zijn voor verschillende markten en onder de motorkap afwijkende specs kunnen hebben. Tijdens de IFA in Berlijn horen we er mogelijk meer over.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016)
Android Marshmallow (6.0)
Samsung Galaxy Tab E 9.6
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.