Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Werkende Lightning EarPods (iPhone 7 Plus) te zien in video

Geschreven door
Geplaatst op8 augustus 2016, 9:22 CategorieAccessoires

Er is een nieuwe video opgedoken waarin we werkende Lightning EarPods te zien krijgen, die zijn bedoeld voor de onaangekondigde iPhone 7 Plus. Eén van de meest hardnekkige geruchten over dat toestel is dat Apple de koptelefoonaansluiting zou willen weghalen.

iPhone 7 Plus moet het doen met Lightning EarPods

In de afgelopen paar maanden hebben we ontzettend veel geruchten over de iPhone 7 Plus zien verschijnen. Sommige geruchten zijn hardnekkiger dan andere, zoals bijvoorbeeld het idee dat Apple de koptelefoonaansluiting zou willen verwijderen. Zodoende zou het toestel dunner kunnen worden gemaakt. Om toch nog muziek te kunnen luisteren met je iPhone, zou je gebruik kunnen maken van speciale Lightning EarPods (of een bluetooth-headset). Die Lightning EarPods zijn nu werkend te zien in de onderstaande YouTube-video.

Tenminste, dat is wat we moeten geloven. Maar zolang Apple niets aankondigt, scharen we alles nog onder het kopje geruchten. De Lightning EarPods hebben – zoals de meeste producten van Apple – een schoon en wit design gekregen. De besturing voor de muziek zit nu vlak onder de splitsing van het geluid. Mocht het gerucht kloppen, dan voeren de Lightning EarPods dus een verandering in het design door, aangezien die besturing nu nog hoger zit. Het wachten is op Apple tot die de iPhone 7 Plus en de koptelefoon in kwestie zal gaan aankondigen.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.