Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp laat je berichten delen naar meerdere chats

Geschreven door
Geplaatst op12 augustus 2016, 9:15 CategorieAndroid

In de nieuwste bèta van WhatsApp zit de functie waarmee je één bericht eenvoudiger kunt delen met meerdere chats, zodat je dat niet handmatig hoeft te doen. Dat moet een hoop gedoe gaan schelen – daarom is de feature ook meer dan welkom.

Download nu de update voor WhatsApp bèta

Er komen in toekomst ene hoop features naar WhatsApp toe als we de geruchten mogen geloven. Videobellen, ondersteuning voor gifjes, annotaties toevoegen aan afbeeldingen – het zou er allemaal aan moeten komen. Maar wat we eerst krijgen is een andere handige functie, namelijk de mogelijk een bericht eenvoudig te delen met meerdere chats. Nu dien je dat nog handmatig te doen: je kopieert een bericht en plakt hem in elke chat naar keuze. Maar straks kan dat dus in één keer, door meerdere chats te selecteren.

Wil je de feature nu al uitproberen, dan dien je je aan te melden voor het bètaprogramma van WhatsApp op Android. Uiteraard kun je naast berichten ook foto’s en video’s delen, zodat iedereen snel te weten komt wat voor toffe Pokémon je nu weer gevangen hebt. Bovenaan de deellijst vind je overigens de meest gebruikte chats, waardoor je met die mensen dus nog meer kunt delen. Mocht je je niet willen aanmelden voor de bèta, dan kun je ook hier het apk-bestand downloaden. Aanmelden voor de bèta kan via deze link.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.