Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Windows 10 krijgt twee grote updates in 2017

Geschreven door
Geplaatst op5 augustus 2016, 9:43 CategorieWindows

Microsoft heeft bevestigd dat het besturingssysteem Windows 10 volgend jaar zal worden voorzien van twee grote updates. De eerste grote update (genaamd Redstone 2) zal vroeg in 2017 verschijnen, terwijl Redstone 3 in de zomer van dat jaar verschijnt.

Twee grote updates voor Windows 10

Microsoft heeft in een blogpost op zijn eigen website bevestigd dat het Windows 10-systeem volgend jaar voorzien wordt van twee grote updates. Dat blijkt uit de onderstaande tekst.

Windows 10, version 1607 is our third Windows 10-feature update released. Based on feedback from organizations moving to [the OS], this will be our last feature update for 2016, with two additional feature updates expected in 2017.

De eerste grote update, die Redstone 2 wordt genoemd, zou in het begin van 2017 moeten worden vrijgegeven, terwijl de twee update, genaamd Redstone 3, in de zomer van 2017 zal moeten verschijnen. Verder is de verwachting dat Redstone 3 een minder grote update is dan Redstone 2. Momenteel is Microsoft al bezig aan de Redstone 2-update en testers mogen binnenkort al daarvoor nieuwe builds van ontvangen. Ondertussen kun je sinds 2 augustus de Anniversary Update downloaden voor Windows 10.

Helaas is nog niet bekend wat we van deze updates mogen verwachten. Ook kan het zijn dat de beschikbaarheid van Redstone 2 en Redstone 3 nog wordt aangepast, omdat de updates nog zo ver weg zijn en er ondertussen van alles kan gebeuren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.