Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Windows 10 Mobile Anniversary Update verschijnt later

Geschreven door
Geplaatst op3 augustus 2016, 9:18 CategorieWindows

Microsoft heeft aangegeven dat de Anniversary Update voor Windows 10 Mobile in de komende weken verschijnt. Gisteren schitterde de update in afwezigheid. Hoewel dat slecht nieuws is, kun je best nog even op die software-update wachten…

Nog even wachten op de Anniversary Update voor Windows 10 Mobile

Het is nu mogelijk de Anniversary Update voor Windows 10 te downloaden voor je pc of tablet met het besturingssysteem. Ook de Xbox One heeft zijn update al (eerder) mogen ontvangen. En de smartphones en phablets met Windows 10 Mobile als OS? Die hebben helaas pech, want de update voor die systemen is helaas nog niet gereed. Hoe lang je nog moet wachten, is helaas niet bekendgemaakt. Het enige dat Microsoft naar buiten heeft gebracht is dat je nog enkele weken dient te wachten. Maar hij komt er wel aan.

Hoewel het zuur is dat Windows 10 Mobile-gebruikers langer moeten wachten dan de rest, is het niet zo’n ramp als je wellicht zou denken. Daar waar de Anniversary Update grote, nieuwe features toevoegt voor pc’s, tablets en Xbox, komen gebruikers van Windows 10 Mobile er bekaaid van af met een nieuw icoontje voor de camera op de lockscreen, de mogelijkheid het Action Center een beetje vorm te geven en meer interactieve Live Tiles. Een precieze releasedatum voor de software-update is helaas niet bekendgemaakt door Microsoft.

  • Delen:
Microsoft Lumia 950 XL
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.