Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi Redmi Note 4 aangekondigd, kost omgerekend 120 euro

Geschreven door
Geplaatst op25 augustus 2016, 11:23 CategorieAndroid

Xiaomi heeft vandaag een nieuwe phablet onthuld voor de Chinese markt, genaamd de Xiaomi Redmi Note 4, met een bijzonder lage prijs. Omgerekend naar euro’s kost het toestel namelijk nog net geen 120 euro en daar krijg je toch behoorlijk specs voor terug.

Dit is de Xiaomi Redmi Note 4

Xiaomi heeft vandaag de Xiaomi Redmi Note 4 onthuld. De phablet beschikt over een premium body van metaal en een vingerafdruklezer op de achterkant. Er is een full hd-scherm aanwezig met een grootte van 5,5-inch, voorzien van 2.5D-glas. Onder de motorkap zit een MediaTek Helio X20-processor, vergezeld door een Mali-T880MP4-gpu en 2GB of 3GB aan werkgeheugen. Ook kunnen consumenten kiezen voor een toestel met 16GB of 64GB aan interne opslagruimte, maar dan verandert de prijs natuurlijk wel mee.

Daarnaast beschikt het apparaat over een accu van 4100mAh en een micro-sd-kaartlezer. Op de achterkant zit een dertien megapixel-camera, terwijl we er aan de voorkant eentje aantreffen van vijf megapixel. De Xiaomi Redmi Note 4 wordt geleverd met MIUI8, dat is gebaseerd op Android 6.0 Marshmallow. De variant met 2GB ram en 16GB rom kost omgerekend 119 euro, terwijl de versie van 3GB ram en 64GB rom omgerekend 159 euro zal kosten. Helaas is op moment van schrijven niet bekend of het toestel naar Europa zal komen.

xiaomi-redmi-note-4-groot

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.