Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Zeer gewilde functie komt snel naar Pokémon GO’

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2016, 7:54 CategorieAndroid

Sinds de lancering van Pokémon GO vragen spelers al om de komst van een ruilfunctie. Liefhebbers hoopten dat Niantic de functie zo snel mogelijk zou toevoegen zodat men Pokémon-monstertjes uit kon wisselen. Tot op heden verscheen de functie echter nog niet, maar naar verluidt gaat daar spoedig verandering in komen.

‘Ruilfunctie komt snel naar Pokémon GO’

Al vanaf het begin van de lancering van Pokémon GO werd verwacht dat het spel een functie zou krijgen om virtuele monstertjes uit te kunnen wisselen. Volgens een Reddit-gebruiker kunnen we de ruilfunctie nu zeer snel tegemoet gaan zien. De gebruiker kwam erachter dat er details over een toekomstige update in de code van het spel waren te vinden en daaruit zou blijken dat de ruilfunctie in een zeer nabije update terug te vinden is in de populaire game.

Niantic introduceert ook de legendarische Pokémon

Naar verluidt zal Niantic binnenkort ook de legendarische Pokémon gaan introduceren in het spel. In de code van het spel waren namelijk ook stukjes te vinden die erop wijzen dat de introductie daarvan spoedig zal volgen. Een andere functie waar inmiddels over gerept wordt, is dat de makers bezig zijn met een buddy-functie. Wat die functie precies gaat inhouden, is nog niet helemaal bekend. Wel zou die buddy, waarvoor je één Pokémon naar voren kunt schrijven, mee gaan lopen met jouw poppetje om zo candy te kunnen sparen. Tot op heden moeten we alle geruchten wel nog met een korreltje zout nemen, gezien Niantic nog niets naar buiten heeft gebracht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.