Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zevende publieke bèta voor iOS 10 nu beschikbaar als download

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2016, 9:21 CategorieiPad

Mocht je meedoen met de publieke bèta van iOS 10, dan is het goed om te weten dat je nu de zevende versie van die bèta kunt downloaden. Ontwikkelaars die meedoen met de bèta lopen één versie voor en kunnen nummer acht binnenhalen op hun iPhone of iPad.

Download iOS 10 bèta 7

Apple heeft dit weekend twee nieuwe bèta’s vrijgegeven voor iOS 10. Ontwikkelaars kunnen nu de achtste variant downloaden voor hun iPhone of iPad, terwijl testers in de publieke bèta het moeten doen met de zevende versie. Mocht je al lid zijn van de bèta, dan kun je nu binnen de instellingen van je apparaat checken voor een software-update. Heb je interesse in de bèta? Dan kun je je via de website van Apple aanmelden voor de publieke bèta van het besturingssysteem. Let op, want er kunnen nog altijd bugs voorkomen.

En daardoor kan het zijn dat je systeem vastloopt. De verwachting is dat Apple op 7 september een persconferentie houdt en een week later de software zal gaan lanceren, wereldwijd. Dan krijgt iedereen toegang tot het nieuwe besturingssysteem, waardoor de bèta’s niet meer nodig zijn. Het zal dan niet lang duren voordat Apple begint met de bèta van iOS 11, waarvoor je je mogelijk apart dien aan te melden. Maar tot het zover is, kijken we eerst uit naar de release van de opvolger van iOS 9, die veel features met zich meebrengt.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.