Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zo snel kan de OnePlus 3 worden opgeladen

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2016, 9:04 CategorieAndroid

OnePlus heeft een video op YouTube geplaatst waarin het bedrijf laat zien hoe snel de OnePlus 3 kan worden opgeladen in vergelijking met de Galaxy S7. De nieuwe OnePlus maakt gebruik van Dash Charge, die de phablet dus razendsnel kan opladen.

OnePlus 3 vs. Samsung Galaxy S7

OnePlus laat graag van zich horen. Het is een jong bedrijf dat high-end smartphones aanbiedt tegen een relatief lage prijs (in vergelijking met de concurrentie). De smartphones en phablets van het bedrijf bieden specs en features aan die je vaak op toestellen tegenkomt die twee keer zo duur zijn en dat wil de fabrikant aldoor overbrengen. Vandaag heeft OnePlus een video op zijn eigen YouTube-kanaal geplaatst waarin de fabrikant laat zien hoe snel de derde OnePlus kan worden opgeladen, dankzij de technologie genaamd Dash Charge.

Wel is er een disclaimer aan het begin van de video: jouw ervaring kan anders zijn, wanneer je toestel niet precies zoals die van OnePlus is ingesteld. Desondanks is de boodschap duidelijk: de OnePlus 3 is ontzettend snel opgeladen. Na dertig minuten beschikt de phablet over 64 procent accupercentage, terwijl de Galaxy S7 hangt op vijftig procent (wat ook al geen verkeerde score is). Daarna wordt er nog een test gedaan – en die uitslag kun je hieronder bekijken. Het feit dat de OnePlus een lagere resolutie heeft, helpt in elk geval enorm.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.