Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zo zie je met welke Pokémon je het beste kunt vechten in Pokémon GO

Geschreven door
Geplaatst op23 augustus 2016, 12:59 CategorieAndroid

Ontwikkelaar Niantic heeft een update uitgebracht voor Pokémon GO, waardoor je nu beter kunt zien met welk monster je kunt vechten. Er is namelijk een nieuwe feature, genaamd Pokémon Appraisal toegevoegd, die meer over de vechtkwaliteiten van het monster in kwestie vertelt.

Vechten met Pokémon in Pokémon GO

Niantic heeft een update uitgebracht voor Pokémon GO. De update brengt een nieuwe feature met zich mee, genaamd Pokémon Appraisal. Wanneer je nu naar de pagina van een Pokémon gaat, dan vind je onderaan die nieuwe optie, bij Transfer, staan. Pokémon Appraisal laat de leiders van het gekozen team meer vertellen over de vechtkwaliteiten van je monsters, waardoor je beter kunt inschatten welke Pokémon je wil inzetten tijdens de gymgevechten. Voorheen was deze informatie eigenlijk onbereikbaar voor de miljoenen trainers.

Verder is er in de releasenotes voor deze update te lezen dat Niantic ondertussen blijft werken aan nieuwe features voor Pokémon GO. Welke features dat zullen zijn, is op moment van schrijven helaas nog niet bekend. Wel weten we dat er in het verleden al gesproken is over ruilen en vechten met andere trainers. Ook kunnen we dit najaar een update voor de Pokédex verwachten. Dan worden de beesten uit de Johto-regio ingevoerd en kunnen we er nog eens meer dan honderd vangen. Wanneer dat gebeurt, is helaas ook nog niet bekend.

  • Pokémon Go
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.