Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aan Super Mario Run werd al eerder gewerkt dan aan Miitomo

Geschreven door
Geplaatst op21 september 2016, 10:15 CategorieAndroid

Hoewel de aankondiging van Super Mario Run als een verrassing kwam, blijkt nu dat er al aan die game gewerkt werd voordat Nintendo begon met werken aan Miitomo. Ook weten we nu waarom de Android-versie van het spel later zal verschijnen dan de iOS-variant.

Dit is waarom Super Mario later naar Android komt

De aankondiging van Super Mario Run kwam voor veel mensen als een verrassing. Helemaal toen de legendarische game developer Shigeru Miyamoto op het podium stond naast Apple-ceo Tim Cook, om de game te presenteren. Nu blijkt echter dat Nintendo en Apple al aan de game werkten voordat er überhaupt aan Miitomo werd gedacht. Miitomo is een sociale game van Nintendo, die je nu op Android en iOS kunt spelen, waarin je meer te weten kunt komen over je vrienden dan je misschien in eerste instantie zou willen.

Dat Nintendo al zo lang aan Super Mario Run werkt, is nog niet eens de grootste verrassing. Maar dat het zowel de gevierde spelontwikkelaar als de medewerkers van Apple is gelukt om zo lang hun mond te houden, is dat misschien wel. Er is namelijk geen informatie gelekt voor de aankondiging. Daarnaast heeft Nintendo laten weten waarom er niet meteen een Android-versie wordt uitgebracht. Omdat er zo veel verschillende Android-apparaten zijn, wil het bedrijf er zeker van zijn dat Run op het gros van die devices zal werken.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.