Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Met deze accessoire laad je de iPhone 7 Plus op terwijl je muziek luistert

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2016, 12:24 CategorieAccessoires

Nu Apple de koptelefoonaansluiting uit de iPhone 7 Plus gehaald heeft, is natuurlijk de vraag: hoe luister je naar muziek tijdens het opladen? Dat kan bijvoorbeeld via een draadloze verbinding, maar het bedrijf heeft ook een accessoire daarvoor in het leven geroepen: de iPhone Lightning Dock.

Dit is de iPhone Lightning Dock voor iPhone 7 Plus

De komende weken zal het nog een punt van discussie zijn: doet Apple er goed aan een smartphone af te leveren zonder koptelefoonaansluiting? Daar mag je zelf een antwoord op bedenken. Een andere vraag, die iets belangrijker is, hoe kun je nu naar muziek luisteren terwijl je je iPhone aan het opladen bent? Dat kan uiteraard met een draadloze of bluetooth-verbinding, maar wat als je alleen toegang heb tot een koptelefoon? Dan kun je de iPhone Lightning Dock-accessoire overwegen, die al is gespot in de online winkel van Apple.

De accessoire is ook niet goedkoop en wordt voor 59 euro aangeboden in verschillende kleuren. Er is een kleur voor elke iPhone beschikbaar, waardoor altijd de accessoire kunt vinden die bij je nieuwe smartphone past. Zo’n dock is echter niet de ideale accessoire voor een situatie waarin je je iPhone wil opladen terwijl je naar muziek luistert. Wellicht komen er in de toekomst nog andere accessoires uit, die een splitter kunnen aanbieden, waardoor je een koptelefoon én een oplaadkabel kunt aansluiten. Maar tot die tijd moet je het hiermee doen.

Bekijk ook alle verschillen tussen de iPhone 7 Plus en iPhone 6S Plus.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.